JÍDELNÍ LÍSTEK NA PŘÍŠTÍ TÝDEN

 Týdenní menu na období  6. – 10.2. 2023

PONDĚLÍ 6.2. CELEROVÁ POLÉVKA A1,7,9
1 Maďarský vepřový perkelt, rýže, zelný salát s paprikou A1,7 135,-
2 Hrachová kaše s cibulkou, uzená rolka, okurek, chléb A1 125,-
3 Zeleninový talíř, pečený hermelín v anglické slanině, dresink, pečivo A1,3,6,7 125,-
4 Pečený losos se zeleninou na másle, bramborová kaše A4,7 135,-
5 Smažený kuřecí řízek „Ondráš“, obloha A1,3 135,-
ÚTERÝ 7.2. FAZOLOVÁ POLÉVKA A1
1 Pečená vepřová krkovička, dušený špenát, bramborový knedlík A1,3,7 135,- 
2 Špagety aglio-olio-e peperoncino, rajčatový salát A1,3 125,- 
3 Salát z čínského zelí, ředkví a pórkem, kuřecí kousky, jogurtová zálivka, pečivo A1,3,7 125,-
4 Švej-ču-žou, rýže, obloha A6 135,-
5 Smažené kuřecí stehno, bramborová kaše, kompot A1,3,7 135,-
STŘEDA 8.2. KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA A1,7
1 Hovězí dušené na pepři, rýže A1 135,- 
2 Zadělávaná zelenina, sázená vejce, brambory A1,3,7 125,- 
3 Penne s kuřecím masem a zeleninou, pečivo A1,3 125,- 
4 Vepřový steak s rokfórovou omáčkou, opékané brambory, míchaný salát A1,7 135,- 
5 Smažené řízečky dvou chutí, jarní bramborový salát A1,3 135,- 
ČTVRTEK 9.2. DRŠŤKOVÁ POLÉVKA A1
1 Smažený karbanátek, bramborová kaše, zelný salát s červenou řepou A1,3,7 135,- 
2 Lívance se šlehačkou A1,3,7 125,- 
3 Cizrnový salát s rajčaty a okurky, vepřové kousky, pečivo A1,3 125,-
4 Plněná tortilla s kuřecím masem (2 ks) A1,3,6 135,-
5 Smažená voroněžská jehla, brambory, tatarka A1,3,6,7,12 135,- 
PÁTEK 10.2. HOVĚZÍ VÝVAR S JÁTROVOU RÝŽÍ A1,3,9
1 Pečený vepřový vrabec, zelí, houskový knedlík A1 135,- 
2 Rizoto s pestem, bazalkou a sušenými rajčaty, sypané sýrem Gran Moravia A7                   125,- 
3 Ledový salát s rajčaty a mozzarellou, kuřecí kousky, jogurtová zálivka, pečivo A1,3,7 125,- 
4 Zednická vepřová játra, hranolky, tatarka, obloha A3,6,7,12 135,- 
5 Smažená vepřová panenka, bramborový salát A1,3,6,9,10 135,-