JÍDELNÍ LÍSTEK NA PŘÍŠTÍ TÝDEN

 Týdenní menu na období  29.5. – 2.6. 2023

PONDĚLÍ 29.5. KAPUSTOVÁ POLÉVKA A1
1 Vepřové ledvinky na cibulce, rýže, okurkový salát A1 135,-
2 Kotlíkový guláš, chléb A1 125,-
3 Zeleninový talíř, přírodní řízečky dvou chutí, dresink, pečivo A1,3,6,10 125,-
4 Pečené rybí filé s anglickou slaninou a sýrem, hranolky, tatarka A3,4,6,7,12 135,-
5 Smažený kuřecí řízek plněný poličanem a uzeným sýrem, šťouchané brambory s cibulkou, okurek A1,3,7 135,-
ÚTERÝ 30.5. FAZOLOVÁ POLÉVKA A1
1 Šamorinský rožeň, bramborová kaše, zelný salát s červenou řepou A1,7 135,- 
2 Kari Chicken (kuřecí maso s těstovinami a smetanovou kari omáčkou) A1,3,7 125,- 
3 Salát „Waldorf“, celozrnné pečivo A1,3,7,8,9 125,-
4 Bohatýrská papča z kachních jater, opékané brambory, obloha A6 135,-
5 Smažená vepřová panenka marinovaná s česnekem, brambory, tatarka A1,3,6,12 135,-
STŘEDA 31.5. ŠPENÁTOVÁ POLÉVKA S OPEČENÝM CHLEBEM A1,3,7
1 Hovězí tokáň, rýže A1 135,- 
2 Špagety „Carbonara“, rajčatový salát A1,3,7 125,- 
3 Ledový salát s rajčaty a mozarellou, kuřecí kousky, jogurtová zálivka, pečivo A1,3,7 125,- 
4 Dračí mls, bramboráčky, obloha A1,3,6,7 135,- 
5 Smažená vykostěná kuřecí stehýnka marinovaná v kurkumě, jarní bramborový salát A1,3 135,- 
ČTVRTEK 1.6. POLÉVKA RUSKÝ BORŠČ A1,7,9
1 Smažený holandský řízek, bramborová kaše, mrkvový salát s jablky A1,3,7 135,- 
2 Rýžový nákyp s lesním ovocem A3,7 125,- 
3 Zahradní salát, medailonky z vepřové panenky, dresink, pečivo A1,3,6,10 125,-
4 Kuřecí prsa s česnekovou omáčkou, rýže, zelný salát s křenem A1,7 135,-
5 Brněnský řízek, brambory, tatarka A1,3,6,12 135,- 
PÁTEK 2.6. HOVĚZÍ VÝVAR S JÁTROVOU RÝŽÍ A1,3,9
1 Hovězí vařené, žampionová omáčka, houskový knedlík A1,7 135,- 
2 Čočka na kyselo, vařená vejce, okurek, chléb A1,3                   125,- 
3 Těstovinový salát se zeleninou a sýrem, kuřecí kousky, pečivo A1,3,7 125,- 
4 Přírodní vepřový řízek „Mexico“, opékané brambory, obloha A6 135,- 
5 Smažený kuřecí řízek, bramborový salát A1,3,6,9,10 135,-