JÍDELNÍ LÍSTEK NA PŘÍŠTÍ TÝDEN

 Týdenní menu na období  3. – 7.4. 2023

PONDĚLÍ 3.4. KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA A1,7
1 Vepřové na kmíně, rýže, zelný salát s paprikou A1 135,-
2 Špagety aglio-olio-e peperoncino, rajčatový salát A1,3 125,-
3 Ledový salát s rajčaty a mozzarellou, kuřecí kousky, jogurtová zálivka, pečivo A1,3,7 125,-
4 Brněnský drak, opékané brambory, obloha A1,10 135,-
5 Smažená vykostěná kuřecí stehýnka, brambory, tatarka A1,3,6,12 135,-
ÚTERÝ 4.4. FAZOLOVÁ POLÉVKA A1
1 Záhorácký závitek, bramborová kaše, mrkvový salát s jablky A1,7 135,- 
2 Těstoviny „Toscana“ (kuřecí kousky, zelenina, žampiony, smetana, sýr) A1,3,7 125,- 
3 Zeleninový talíř, přírodní řízečky dvou chutí, dresink, pečivo A1,3,6,10 125,-
4 Krůtí steak s bylinkovým máslem a zeleninou, hranolky A7 135,-
5 Smažená marinovaná vepřová krkovička, jarní bramborový salát A1,3 135,-
STŘEDA 5.4. Z ELENINOVÁ POLÉVKA A1
1 Španělský ptáček, rýže A1,3,10 135,- 
2 Omeleta s krůtími játry, brambory, míchaný salát A3 125,- 
3 Zahradní salát, medailonky z vepřové panenky, dresink, pečivo A1,3,6,10 125,- 
4 Kantonské nudle s kuřecím masem, obloha A1,3,6,12 135,- 
5 Smažený hermelín s paprikášem, brambory, tatarka A1,3,6,7,12 135,- 
ČTVRTEK 6.4. DRŠŤKOVÁ POLÉVKA A1 – ZELENÝ ČTVRTEK
1 Pečená vepřová krkovička, dušený špenát, brambory A1,3,7 135,- 
2 Jahodové taštičky, opražená strouhanka s cukrem, máslo A1,3,7 125,- 
3 Těstovinový salát s pečeným kuřecím masem a zeleninou, pečivo A1,3 125,-
4 Kuřecí maso na švestkách, rýže, obloha A6 135,-
5 Smažená vepřová panenka marinovaná v bylinkách, bramborový salát A1,3,6,9,10 135,- 
PÁTEK 7.4.
1 135,- 
2  VELKÝ PÁTEK – ZAVŘENO                   125,- 
3 125,- 
4 135,- 
5 135,-