JÍDELNÍ LÍSTEK NA PŘÍŠTÍ TÝDEN

 Týdenní menu na období  29.4. – 3.5. 2024

PONDĚLÍ 22.4. POLÉVKA ŽAMPIONOVÝ KRÉM A1,7
1 Štěpánská hovězí pečeně, rýže A1,3 135,-
2 Halušky se zelím a uzeným masem A1,3 125,-
3 Zeleninový salát se sójovými boby, medailonky z vepřové panenky, pečivo A1,3,6,7 125,-
4 Česneková vepřová kapsa plněná špenátem, opékané brambory, obloha A1 135,-
5 Smažená vykostěná kuřecí stehýnka v cornflakes, bramborová kaše, kompot A1,3,7 135,-
ÚTERÝ 23.4. POLÉVKA HRÁŠKOVÝ KRÉM S OPEČENOU HOUSKOU A1,7
1 Husarská roláda, bramborová kaše, mrkvový salát s jablky A1,3,7 135,- 
2 Těstoviny „Toscana“ (kuřecí kousky, zelenina, žampiony, smetana, sýr) A1,3,7 125,-
3 Selský zeleninový salát s vařenými vejci, celozrnné pečivo A1,3 125,-
4 Přírodní vepřový řízek „Mexico“, hranolky, obloha A6 135,-
5 Smažené rybí filé v těstíčku, jarní bramborový salát A1,3,4,7 135,-
STŘEDA 24.4.
1 135,- 
2 SVÁTEK PRÁCE – ZAVŘENO 125,- 
3 125,-
4 135,- 
5 135,- 
ČTVRTEK 25.4. FAZOLOVÁ POLÉVKA  A1
1 Plněný zelný list, bramborová kaše, zelný salát s kukuřicí A1,3,7 135,- 
2 Rýžový nákyp s lesním ovocem A3,7 125,- 
3 Zeleninový talíř, pečené uzené vepřové kolínko, hořčice, křen, chléb A1,10 125,-
4 Plněná tortilla s kuřecím masem (2 ks) A1,3,6 135,-
5 Smažené řízečky dvou chutí, brambory, tatarka A1,3,6,12 135,- 
PÁTEK 26.4. POLÉVKA MORAVSKÁ CIBULAČKA
1 Hovězí vařené, okurková omáčka, houskový knedlík A1,7,9 135,- 
2 Smažený květák, brambory, tatarka A1,3,6,12           125,- 
3 Šopský salát, kuřecí kousky marinované v gyros koření, celozrnné pečivo A1,3,7 125,- 
4 Kuřecí směs na zázvoru, rýže, obloha A3,6 135,- 
5 Smažená vepřová panenka marinovaná v barbecue, bramborový salát A1,3,6,9,10 135,-